Arama
Giriş yap
Kasım 2024
Ptsi | Salı | Çarş. | Perş. | Cuma | C.tesi | Paz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
En son konular
31 ekim 2009 en taze selin.zuzu,incik.yeşim.ve çido da buluştu
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
31 ekim 2009 en taze selin.zuzu,incik.yeşim.ve çido da buluştu
En son SEREN tarafından Salı Kas. 03, 2009 4:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
SEREN- Admin
Geri: 31 ekim 2009 en taze selin.zuzu,incik.yeşim.ve çido da buluştu
bütün aksiliklere rağmen sevgili selin den sonra vardığım çiğdem adminimizin evinde yüzsüzlük ederek istediğim türk kahvesi ricama karşın çiğdem sultanın bana al da gözün doysun kıvamında hazırladığı öksüz doyuran türk kahvemi ;
ve eşliğinde adminimizin el imalatı olan likörü yudumlarken zuzuğum da teşrif ettiler.
kahvelerimizi ve likörlerimizi afiyetle içtikten sonra sevgili selinciğim de tuhaf durumlar baş gösterdi. Öncesinde mahsun garip camdan dışarıyı (en üstteki fotoda görüldüğü üzere) izleyen selin tatlışkomuz birden içindeki canavarı salıverdi
SEREN- Admin
Çok sevdiği Selin in bu duruma gelmesinde Çiğdem in hazırladığı ev yapımı likörü suçlu bulan Yeşim buna sebebiyet verdiği için Çiğdem le hummalı bir tartışmanın içine giriverdi. Bu durum iki kardeşin arasını kaşla göz arasında açıverdi elbette;
Neyse ki üstün arabulucuk yeteneğimle şişede durduğu gibi durmayan likörün çarptığı Selin in bu durumunda Çiğdem in suçu olmadığına ikna ettiğim Yeşim kardeşini affetti ve barıştılar.
Neyse ki üstün arabulucuk yeteneğimle şişede durduğu gibi durmayan likörün çarptığı Selin in bu durumunda Çiğdem in suçu olmadığına ikna ettiğim Yeşim kardeşini affetti ve barıştılar.
SEREN- Admin
Ancak sözünü ettiğim likörden veya o dillerden düşmeyen meşhur ıslak kekinden midir bilinmez eve geldiklerinde gayet düzgün görünen site sakinlerimizden Zuzu nunda;
eve gelip ikram edilenleri yiyip içtikten sonra görüntüsünde bir bulanıklaşma olduğundan bendeniz fazla birşey yiyip içmemeye büyük gayret gösterdim.
eve gelip ikram edilenleri yiyip içtikten sonra görüntüsünde bir bulanıklaşma olduğundan bendeniz fazla birşey yiyip içmemeye büyük gayret gösterdim.
SEREN- Admin
Tahminimce değerli site sakinlerimizi etkileyen şey her ne idiyse bana etkilememesinin sebebi ben de var olan panzehirdi sanırım.
Ben doğumundan beri bu tür bir etkiye sayesinde sürekli maruz kaldığım sevdiceğim Çağan ım sayesinde zaten her daim görüntümde bulanık durumlarda olduğumdan o gün o evde diğerlerini cin çarpmışa çeviren şey beni görünce değneğini sakladı ;
Ben doğumundan beri bu tür bir etkiye sayesinde sürekli maruz kaldığım sevdiceğim Çağan ım sayesinde zaten her daim görüntümde bulanık durumlarda olduğumdan o gün o evde diğerlerini cin çarpmışa çeviren şey beni görünce değneğini sakladı ;
Bütün bu olanlara anlam veremeyen Çiğdem ciğim şaşkınlıktan bir zuzu ya bir şirine ye bakarken;
sevgili Yeşim de sinirden yerinde duramıyor kah sandalyelere tırmanya çalışıyor;
kah üzgün halde yüzünü asıp boynunu büküyor;
kah kendini yemeğe verip şaftı kayan arkadaşlarımıza olanların kendisine de olması için kendini feda etmeye çalışıyordu.
Yalnız hesap etmediği nokta kendisin o aileden geldiği için bu zehirlenmeye karşı bağışıklık kazandığıydı
sevgili Yeşim de sinirden yerinde duramıyor kah sandalyelere tırmanya çalışıyor;
kah üzgün halde yüzünü asıp boynunu büküyor;
kah kendini yemeğe verip şaftı kayan arkadaşlarımıza olanların kendisine de olması için kendini feda etmeye çalışıyordu.
Yalnız hesap etmediği nokta kendisin o aileden geldiği için bu zehirlenmeye karşı bağışıklık kazandığıydı
SEREN- Admin
Bu durumdan en çok eğlenen ise Yeşim Teyzesinin tepesine çıkmaya çalışan ve sürekli ondan rol kapmaya çalışan benim fırlamam Çağan;
olanlar karşısında henüz küçük olduğu için korkan Duru zilloşu;
Eve geldiklerinde gayet hanım hanımcık olan teyzelerinin bu mutasyonlarına şaşırıp gözleri fal taşı gibi açılan Selin Prensesi;
mutfakta gerçekleşen bu garip durumu görmek için koşarak yanımıza gelen sevgili çocuklarımız Ayşim ablaları sayesinde olaydan geleceklerinde psikolojilerini etkilemeyecek şekilde kurtuldular umud ediyoruz.
olanlar karşısında henüz küçük olduğu için korkan Duru zilloşu;
Eve geldiklerinde gayet hanım hanımcık olan teyzelerinin bu mutasyonlarına şaşırıp gözleri fal taşı gibi açılan Selin Prensesi;
mutfakta gerçekleşen bu garip durumu görmek için koşarak yanımıza gelen sevgili çocuklarımız Ayşim ablaları sayesinde olaydan geleceklerinde psikolojilerini etkilemeyecek şekilde kurtuldular umud ediyoruz.
SEREN- Admin
SEREN- Admin
EHUHE EHUHE EHUHE HAHAAHAHAHAH HATTAA HARIKA BIR GUN GECIRMISIZ BE INCIK DAGILAN DAGILANA
hepiniz çok tatlısınız kızlarrrrrrrrr
çok güzel olmuş kıskandım hehehhe
blueangel- SUPERMOD
dostluğunuz daim olsun
balpötüşü- ALIŞIYOR
Similar topics
» 20 EKİM 2008 İSTANBULLULAR BULUŞTU
» 18 EKİM 2008 İSTANBUL BULUŞTU
» TUĞBA VE ÇİDO ÇEŞMEDE BULUŞTU