Arama
Giriş yap
Kasım 2024
Ptsi | Salı | Çarş. | Perş. | Cuma | C.tesi | Paz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
En son konular
selamlar herkese
3 posters
ANNE VE MELEK :: MERHABA :: TANIŞALIMMI?
1 sayfadaki 1 sayfası
Geri: selamlar herkese
anam ne gelmişsin menoş sende maşallah hoşgeldin heheheh
blueangel- SUPERMOD
[gicik suzi sensin yasli quote="SEREN"]heeee uyuz vede gıcık menoşşş nerdesin.kaynanacum iyi hasretle seni öper.kız ülkü doğuralı yıl oldu dişi çıkmıştır çocukun yaşlılık işte bunadın bunadın.ay furkan kilomu aldı yakuşuklu geldi gözüme [/quote]
minik kus- ÖZEL ÜYE
heeee uyuz vede gıcık menoşşş nerdesin.kaynanacum iyi hasretle seni öper.kız ülkü doğuralı yıl oldu dişi çıkmıştır çocukun yaşlılık işte bunadın bunadın.ay furkan kilomu aldı yakuşuklu geldi gözüme
SEREN- Admin
selamlar herkese
bende geldim yeniden herkesi cok özledim bu aralar giresim yok ama insallah daha SIKSIK görüsürüz ne var ne yok bakiyim sitede kimler hamile kimler dogurdu kimler hala sisko kimler zayif eksin dedikodu varmi sitede
Anil dogurdu onu biliyorum anneli babali büyüsün deniz kizi ücüncüyüde en yakin zamanda aramizda görmek isteriz :-)
Ülkü dogurdumu haberi olan varmi baska kimler hamileydi unuttum valla
anneannem nerde geliyormu özledim onuda
Selinim sirinem kilo verdinmi kiz seninle biz zor veririz kilo milo kisda geldi ben umudu kestim sen kiloyu ver bebek bekliyoruz senden iyi calis ;-)
Yesim hanim sen napiyorsun altin fiyatlari artmis zengin oldun iyice artik sabah aksam gün yaparsin sen
Suzi hanim siz nerelerdesiniz nebisim nasil onun dedikodusunu yapmayi özledim iyimi nebisim benim yerime öp yanakalrindan
Cigdem sen nerelerdesin duruyla ugrasmakdan kayboldun hazir alismisken yap sende ücüncüyü aile büyüsün genislesin kaynanacugun sevinsin ailemiz büyüyor ne mutluyum desin
Woltranin pipisi emel nerelerde kayinbabasinin maceralarini özledik ama böyle olmuyor arada gelsin
Yunanistanli emel nerde bir cocuk dogurdu kadin kayboldu bizde dogurduk ama bir yere kaybolmadik sonradan buldu diye bizi satti Emel
Elmiradan haber varmi nasilmis nerelerdeymis
Ayrica yanda galeride bulusma resimlerinizi gördüm ve burnumu kivirdigimi söyleyim simdilik herkes hoscakalsin aksam ugrarim bakarim gelebilenler gelsin azcik kaynatalim
Anil dogurdu onu biliyorum anneli babali büyüsün deniz kizi ücüncüyüde en yakin zamanda aramizda görmek isteriz :-)
Ülkü dogurdumu haberi olan varmi baska kimler hamileydi unuttum valla
anneannem nerde geliyormu özledim onuda
Selinim sirinem kilo verdinmi kiz seninle biz zor veririz kilo milo kisda geldi ben umudu kestim sen kiloyu ver bebek bekliyoruz senden iyi calis ;-)
Yesim hanim sen napiyorsun altin fiyatlari artmis zengin oldun iyice artik sabah aksam gün yaparsin sen
Suzi hanim siz nerelerdesiniz nebisim nasil onun dedikodusunu yapmayi özledim iyimi nebisim benim yerime öp yanakalrindan
Cigdem sen nerelerdesin duruyla ugrasmakdan kayboldun hazir alismisken yap sende ücüncüyü aile büyüsün genislesin kaynanacugun sevinsin ailemiz büyüyor ne mutluyum desin
Woltranin pipisi emel nerelerde kayinbabasinin maceralarini özledik ama böyle olmuyor arada gelsin
Yunanistanli emel nerde bir cocuk dogurdu kadin kayboldu bizde dogurduk ama bir yere kaybolmadik sonradan buldu diye bizi satti Emel
Elmiradan haber varmi nasilmis nerelerdeymis
Ayrica yanda galeride bulusma resimlerinizi gördüm ve burnumu kivirdigimi söyleyim simdilik herkes hoscakalsin aksam ugrarim bakarim gelebilenler gelsin azcik kaynatalim
minik kus- ÖZEL ÜYE
ANNE VE MELEK :: MERHABA :: TANIŞALIMMI?
1 sayfadaki 1 sayfası